Nye krefter på plass

13. October 2020

Denne høsten har vi fått inn ekstra mannskap i havnas administrasjon.

Sigurd Anker Olsen er praktikant hos oss. Til vanlig studerer han Shipping management på NTNU i Ålesund. Frem til jul skal han jobbe hos oss og skrive bacheloroppgaven sin. Sigurd skal bli bedre kjent med bransjen han studerer, jobbe i markedsavdelingen og skrive oppgave om ulike forretningsmodeller for drift av containerterminalen.

Det er veldig gøy å få lov til å se hvordan alt jeg lærer i forelesningssalen fungerer i praksis. Jeg har blitt tatt veldig godt imot allerede og stortrives, sier Sigurd.

Christine Alveberg er trainee gjennom Trainee Sør og skal være i havna de neste 6 mnd. Hun har studert statsvitenskap på UiA og har vært trainee hos Agder Energi før hun kom til oss. Christine skal jobbe mest med kommunikasjon og tar over en del av oppgavene til en som skal ut i permisjon.

For havna er det veldig nyttig å få inn nye folk som kan utfordre oss på det vi gjør. Vi har stor tro på at de tilfører oss mer enn bare arbeidskraft og kommer til å bidra til at havna blir enda bedre. Vi håper de kan lære like mye av oss som vi kommer til lære av dem, sier Halvard Aglen, Havnedirektør.

Kristiansand havn har tidligere hatt gode erfaringer med å ha praktikanter og traineer, og ser frem til å ha de med på laget i tiden fremover.

Vi håper de trives hos oss!