Kristiansand
22. august 2024
Meld deg på nå!

Havnekonferansen arrangeres av Kristiansand Havn i samarbeid med Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske havner.

Selve konferansen deler vi inn i fire deler. Havneutvikling og rammebetingelser, Mitt skip er lastet med, der vareeiere er i fokus. Rederienes krav, Global Outlook, dedikert internasjonale gjester under tema. Med denne firkløveren byr vi på noe for en hver smak og sikrer et bredt spekter av deltakere. På kvelden er det også mulig å delta på den populære konferansemiddagen.

Påmelding

Havnekonferansen blir internasjonal

Den årlige Havnekonferansen i Kristiansand har siden oppstarten i 2013 utviklet seg til å bli en av landets viktigste møteplasser for alle som driver innenfor maritim transport, shipping og havnepolitikk. Konferansen har også vakt oppmerksomhet utenfor landegrensene. Nå løfter vi blikket og frir til et internasjonalt publikum også.

Les mer

Innovasjonshub 21. august

Dagen før, 21. august 2024, kan du delta på Innovasjonshub i regi av Shortsea Promotion Centre og Norske Havner. Dette er arenaen for deling av innovative løsninger, fra ulike bransjer, som utfordrer deltakernes tenkning om fremtidens transportløsninger. En svært god oppfart til Havnekonferansen dagen etter. Mer informasjon kommer.

Havnesamling med PwC «dagen før dagen» 21. august - Eierkontroll, utbytte og organisering

PwC har opprettet en møteplass som er spisset inn mot havnedirektør/ledergruppen i norske havner. For fjerde gang ønsker vi derfor velkommen til en uformell havnesamling dagen før Havnekonferansen. Tema i år er “eierkontroll, utbytte og organisering”, etter innføring av ny havne- og farvannslov. Mange havner har enten vært, eller er på vei inn i en endring av organisasjonsform hvor styring, kontroll og utbytte er dagsaktuelle tema.

Les mer og meld deg på her