Vi har gleden av å presentere fire nye kolleger hos oss!

19. October 2023

Velkommen til Marius Føreland, Fredrik Auestad, Turid Tønnessen Lie og Espen André Hasle, som vi er så glade for takket ja til å bli en del av Kristiansand Havn.

«Fantastisk å kunne ønske velkommen til kunnskapsrike, ressurssterke og vitale unge mennesker. Disse personene er avgjørende for transformasjonen havnen står ovenfor, både med tanke på digitalisering, automatisering og det grønne skiftet. De besitter basisfagene som er grunnlaget for vår virksomhet, samtidig som de innehar interesse og kompetanse innenfor overnevnte områder som skal løfte oss videre.» Atle Johannessen, Havnedirektør

Espen og Fredrik holder til på maritim avdeling, og har på kort tid blitt kjente fjes i havna. Espen har fokus på ferge og lagring på land, mens Fredrik hovedsakelig har fokus på cruise og på å utarbeide gode prosedyrer og rutiner rundt cruiseanløp.

Espen kommer fra Solstad Offshore hvor han jobbet som Styrmann på skipet Normand Drott. Fredrik har jobbet for Tidewater som Overstyrmann. Begge har ankertatovering, som tydeligvis er påbudt når man jobber til sjøs. Nå har de blitt landkrabber og de elsker det!

På spørsmål om hvordan det er å jobbe i havna og hva de liker best med arbeidsdagen trekker begge frem et godt arbeidsmiljø og nye, spennende utfordringer.

På driftsavdelingen har vi vært så heldige å få inn Marius og Turid som nye kranførere. Marius kommer fra Volvo Maskin Service Kristiansand og har fagbrev som anleggsmekaniker. Turid har fagbrev som industrimekaniker og maskinfører, og har vært ansatt i Avfall Sør i nærmere syv år.

«Helt konge å jobbe her. Det beste med dagen er den store variasjonen i arbeid!» Marius

«Jeg lærer stadig vekk nye ting, så syntes det er spennende. Jeg føler meg veldig godt tatt imot og gleder meg til årene fremover.» Turid