Havnekonferansen blir internasjonal

10. May 2024

Den tradisjonsrike Havnekonferansen i Kristiansand løfter blikket og frir til et internasjonalt publikum.

– Nå setter vi havneutvikling inn i et større europeisk perspektiv. Havnene i Nord-Europa er tett bundet sammen og har mange felles utfordringer. Havnekonferansen i Kristiansand skal løfte disse fram, sier Isabelle-Louise Aabel, kommunikasjonssjef i Kristiansand Havn.

Den årlige Havnekonferansen i Kristiansand har siden oppstarten i 2013 utviklet seg til å bli en av landets viktigste møteplasser for alle som driver innenfor maritim transport, shipping og havnepolitikk. Konferansen har også vakt oppmerksomhet utenfor landegrensene.

- Interessen fra utlandet de siste årene fikk oss til å innse at det var behov for en havnekonferanse med en internasjonal agenda. Under årets havnekonferanse 22. august, får halve dagen en internasjonal agenda. Vi har med foredragsholdere fra inn- og utland. Vi løfter fram spørsmål som handler om sikkerhet og beredskap, økonomiske rammevilkår for havneutvikling, samt næringsutvikling og innovasjon, sier Louise Aabel.

Målet i år er å trekke minst 350 deltakere fra Norge og utlandet. Kristiansand Havns ambisjon er å være vertskap for Nord-Europas viktigste havnekonferanse.

- Vi har tatt en ledig posisjon og den skal vi forsvare godt. Vi setter havneutvikling inn i et bredere samfunnsperspektiv og blir relevant for et større internasjonalt publikum. Havnekonferansen vil løfte Kristiansand Havn og hele regionen, sier Louise Aabel.

Meld deg på Havnekonferansen her
Har du spørsmål kan du kontakte:
Isabelle-Louise Aabel
Kommunikasjonssjef
E-post: ila@kristiansand-havn.no
Telefon: +47 992 75 549