2 nye ansatte i oktober

16. April 2021

Janne Fjeldsgård Andås og Martin Sagedal Holsen er nyansatte i havna. Begge begynte i oktober i faste stillinger.

Mens Janne skal erstatte noen som går av med pensjon, går Martin inn i en ny stilling. Med masterutdanninger og erfaring fra næringslivet og konsulentbransjen er de gode tilskudd til havna.

Begge to har spennende og rikelig med kompetanse og erfaring til tross for ung alder. Jeg tror noe av nøkkelen til er godt team er kombinasjonen av ny kompetanse og solid erfaring. I havna har vi dyktige ansatte som bidrar til å utvikle hverandre, og det er vi stolte av, sier administrasjonssjef Ann-Lisbeth Reisænen.

Både Janne og Martin trekker frem at de allerede har fått et veldig godt inntrykk av sine kollegaer. Trivelige, inkluderende og dyktige folk som sørger for at man blir mottatt på en god måte, konkluderer begge med.

Jeg hadde hørt veldig mye bra om havna og valgte å søke på stillingen da den passet godt med kompetansen min. Havnedrift er ikke noe jeg kan så mye om, men jeg gleder meg til å lære om det og å være med på de endringene som pågår. Alle har jo meninger om havna så det blir både spennende og utfordrende, sier Janne.

I likhet med Janne kunne heller ikke Martin så mye om havnedrift før han begynte i jobben. Som rådgiver i Rambøll hadde han faktisk noen av sine siste arbeidsoppgaver knyttet til havna og fikk dermed en smakebit på arbeidet han nå har begynt med.

Med blant annet bakgrunn fra industri- og el-nettprosjekter er det jo et grensesnitt opp mot det jeg skal jobbe med her på havna. Jeg gleder meg til å lære mer om havnedrift og bidra til elektrifiseringen som pågår. Spesielt spennende er det fokuset havna har på klima og miljø, sier Martin.

Kristiansand havn er heldige som har fått tak i Janne og Martin. Vi håper de trives hos oss i mange år fremover.

Kort om Janne (32):

Kort om Martin (34):