• AA
  • Aktuelt
  • Kontakt oss

Våren 2016 kan du kjøpe bolig i Kanalbyen

Prosjekteringen av første byggetrinn i Kanalbyen har pågått siden våren 2015, og utformingen av Kristiansands nye bydel er godt i rute. Leiligheter, takterrasser, fasader, utearealer, strandpromenaden og kanalen er planlagt på detaljnivå, slik at potensielle kjøpere skal få et solid beslutningsgrunnlag innen salgsstart.

Vi jobber fremdeles med salgstegninger og priser, men kan likevel informere om at det blir stor variasjon både i leilighetsstørrelser og prisklasser. Det er lagt opp til et mangfold av boliger for mennesker i ulike livsfaser, og for dem som er ute etter noe helt unikt, kan vi røpe at det blant annet vil komme noen helt spesielle ”kanalboliger”.

På nyåret blir det utarbeidet salgsmateriell, og vi vil opprette en ny liste for dem som er konkret interessert i første byggetrinn. Mer informasjon om dette kommer i neste nyhetsbrev fra Kanalbyen. Meld deg på via hjemmesiden www.kanalbyen.no

Kanalbyen ønsker alle interessenter en riktig god jul, og ser frem til et spennende, nytt år for Kristiansands nye bydel!