• AA
  • Aktuelt
  • Kontakt oss

Ny nettside

Det er med stolthet vi nå kan presentere Kristiansand Havn sine nye nettsider med nytt domene krshavn.wpengine.com. Fra jeg startet som havnedirektør har jeg vektlagt åpenhet som et av de viktigste prioriteringsområdene for Kristiansand Havn. Vi skal være hele regionens havn, og det er avgjørende for oss at vi fremstår som åpne og profesjonelle i vårt møte med omverdenen. En ny nettside vil forbedre kommunikasjonen med strategiske brukere av havna, politikere og folk flest som ønsker et lite innblikk i hva som foregår nede på kaikant.

Nettsiden er utviklet av Engage kommunikasjon, og sammen har vi holdt en ryddig prosess med god fremdrift. Resultatet ser vi i dag. En flott nettside med lett tilgjengelig informasjon, som igjen gjør at vi som havn får en moderne, og riktig presentasjon av våre aktivitetsområder. Vi håper at du som bruker av nettsiden får en sømløs opplevelse i det du navigerer deg igjennom nettsiden, og at du til slutt får et inntrykk av hvor kompleks og viktig havnedriften er for utviklingen av Kristiansand og regionen rundt.

Kristiansand Havn er åpen døgnet rundt, 365 dager i året for å tilby næringslivet vårt de beste fasiliteter. Kristiansand har alltid vært, og vil alltid være en by og en region som lever av internasjonale forbindelser og handel, og havna er helt avgjørende i den verdikjeden.

Havnedirektør, Halvard Aglen