• AA
  • Aktuelt
  • Kontakt oss

Takk for innsatsen, Thomas

Assisterende havnedirektør Thomas Granfeldt slutter i Kristiansand Havn.

– Det er utrolig trist å forlate Kristiansand Havn, men jeg har fått et tilbud jeg ikke kan takke nei til. Jeg er ingen ungdom lenger, og om jeg noen gang skal starte på et nytt eventyr, så er det nå, sier Granfeldt

1. november begynner han i Global Ocean Technology, selskapet som de sørlandske industriaktørene Endre Glastad, Leif Hübert og Tor Henning Ramfjord står bak.

– Det gjør vondt å skille lag med Thomas. Han er en leder med stor kapasitet, lang fartstid og et unikt internasjonalt nettverk. Vi skulle gjerne hatt han lenger i havna, men skjønner at det er rift om flinke folk og at denne muligheten er spennende, sier havnedirektør Halvard Aglen.

Granfeldt har arbeidet i Kristiansand Havn siden 2004.

– Thomas har bidratt til å utvikle den moderne havna, som er kundeorientert og som engasjerer seg i det lokale næringslivet. Ingen norske havner er bedre enn Kristiansand Havn på dette området, og det skal Thomas ha sin del av æren for, sier Aglen.

For Granfeldt har Kristiansand Havn bydd på spennende utfordringer.

– Havna er en fantastisk arbeidsplass og et undervurdert instrument for å bygge næringslivet på Sørlandet. Jeg gleder meg til å følge den videre utviklingen i havna, men nå fra et kundeperspektiv, sier Granfeldt.