• AA
  • Aktuelt
  • Kontakt oss

Fjord Cat er tilbake i byen og utvider sommersesongen

Det går mot vår og sommer, og det betyr at Fjord Cat, ferja til Fjordline, er tilbake til byen! Nå har hun kommet for å gjøre seg klar til sommersesongen, og vil ligge i Kristiansand frem til første tur.

Dette er en av de raskeste ferjene til Fjordline, som tar deg med fra Kristiansand til Danmark på bare 2 timer og 15 minutter.  I år setter hun i gang ferjetrafikken til Danmark allerede 12. april og holder på helt frem til 6. oktober. Det betyr at vi får to ferjeselskaper og flere avganger i en lenger sesong enn tidligere. Det lover godt for fine vår- og høstturer til Danmark. Tidligere har sesongen til Fjordline vart fra slutten av april til starten av september.

Fjordline satser på Kristiansand

I tillegg til å utvide sommersesongen i år, har Fjordline meldt fra om at de fra 2020-sesongen har klar en helt ny ferje, som skal trafikkere strekningen mellom Kristiansand og Hirtshals. Denne ferja er større, tyngre, og tåler sjøen bedre, noe som gjør at sesongen kan strekkes enda mer i begge retninger. Den skal gå like fort som dagens Fjord Cat, men har dobbel kapasitet for biler, passasjerer og gods.