• AA
  • News
  • Contact

Ny økonomirådgiver på plass

Cathrine Slotta begynte som økonomirådgiver i Kristiansand havn i midten av april. Hun syns stillingen virket spennende, men ble overrasket over hvor mye havna faktisk er! Bli kjent med henne her.

Som følge av at en ansatt skal gå av med pensjon var det behov for en ny økonomirådgiver i havna. Etter en ansettelsesprosess falt valget på Cathrine Slotta som kommer fra en stilling på UiA. I midten av april begynte hun hos oss og ble kastet rett inn i nye arbeidsoppgaver og sammenslåingen av Kristiansand og tidligere Mandal havn.

«Jeg søkte fordi både arbeidsoppgavene og bransjen virket spennende. Det har vært interessant å følge utviklingen som har vært og som pågår. Spesielt med tanke på landstrøm, bærekraft og fremtidige satsninger», sier Cathrine.

Hun forteller at Kristiansand havn virket som, og er en havn med mye muligheter. Et vesentlig moment for henne var å kunne utvikle seg faglig. Det får hun blant annet ved at hun til høsten skal begynne på en MBA ved siden av jobben. Masteroppgaven kommer selvfølgelig til å handle om havnedrift når den tiden kommer.

Det er flere ting som har overrasket Cathrine i den første tiden;

«Havna er så utrolige mye mer enn det man kanskje tror. De fleste tenker nok på danske fergen og containere, men er jo bare en del av det. Sett i lys av hvor mye som skjer i havna er det egentlig ganske få ansatte», forteller hun.

«Jeg syns det er gøy å få være med på sammenslåingen av havnene. Det er mye som må samkjøres og nøstes opp i, samtidig som jeg får opplæring i stillingen, så det er mye som skjer. På toppen av det hele er vi jo midt i en pandemi, så driften er jo ikke helt normal» avslutter Cathrine.

På fritiden bruker hun mye av tiden på å være med familien, og tar seg gjerne en tur i både skogen og på fjellet. Hun er opptatt av bærekraft og mener at hver og enkelt av oss har et ansvar for å endre vaner.

Cathrine er allerede godt i gang og vi håper hun trives hos oss i mange år fremover!

Kort om Cathrine (38):

  • Bachelor i økonomi og administrasjon
  • Kommer fra stilling som controller på UiA, fakultet for teknologi og realfag
  • Skal jobbe med fakturering, lønn, digitalisering, regnskap, m.m.