• AA
  • Aktuelt
  • Kontakt oss

Terminaloperatører

 

Aktiviteten på containerterminalen i Kristiansand driftes i dag av terminaloperatørene Greencarrier og Seafront. Seafront gruppen ble etablert i 1962 og har hovedkontor i Kristiansand. Seafront har en lang historie som trekkes tilbake til oppstarten av Årikstad transport.

Selskapet ble etablert som en transport- og logistikkaktør for den lokale industrien og havnene i regionen. Siden den gang har familiebedriften opplevd en utrolig vekst, og befestet firmaet som et av landets ledende logistikkselskap.

I tillegg til hovedkontoret i Kristiansand er selskapet lokalisert i Stavanger, Oslo og Hammerfest i Norge, Grimsby i Storbritannia, København i Danmark, Gdynia og Warszawa i Polen, og asiakontorer i Hong Kong, Shanghai og Qindaou i Kina samt Kaohsiung og Taipei i Taiwan.

Seafront.no

Greencarrier

Greencarrier ble etablert i 2000 av svenskene Stefan Björk og Björn Eklund. Selskapet har siden utviklet seg til å bli en av de ledende logistikkaktørene i Norden og Baltikum.

I dag har selskapet over 450 ansatte i 13 forskjellige land med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Ukrainia, Storbritannia, Polen, Tsjekkia, Slovakia, og Kina. Kontoret i Kristiansand ledes av Atle Johannessen og har i dag 17 ansatte.

Greencarrier.no